- Autor: fijalovejkosatec
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ananas | 340 |
Jahody | 120 |
Med | 30 |
Mandle | 10 |
zakysaná smetana yoplait | 200 |
Voda | 300 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 300 |
Pohanková směs | 140 |
Energetická hodnota celkem: 5490 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 185,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1373 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 27.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Pohankovou směs smícháme s mlékem, vodou a medem a za stálého míchání vaříme 10 minut. Necháme vychladnout. Zamícháme zakysanou smetanu. Do vysokých sklenic vrstvíme pohankovou hmotu a ovoce. Posypeme rozdrcenými mandlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.